The Dire Straits Experience идват с култовия си албум в Русе

Легендарната група The Dire Straits Experience идва с култовия си албум Brothers in Arms в "Булстрад Арена" в Русе, съобщиха от мениджърския екип. За разтърсващото двучасово шоу на 21 март се очаква да пристигнат хиляди фенове от страната и чужбина. Те ще чуят на живо любимите хитове на няколко поколения, както са звучали в апогея на бандата в края на 70-те и 80-те години.

Рокдинозаврите ще изпълнят най-популярните сингли от най-продавания албум на групата Brothers in Arms, продаден в 30 милиона копия. Публиката ще има уникалния шанс да чуе на живо So Far Away, Money for Noting, Walk of Life, Your Latest Trick и едноименната Brothers in Arms.

Заедно с Chris White и Chris Whitten в "Булстрад Арена" ще свирят виртуозните музиканти Terence Reis - вокал и китара, Tim Walters - китара и вокали, Paul Geary - бас и вокали, Simon Carter - пиано, орган и клавири, Daniel Schogger - пиано, орган и клавири.

От началото на януари т.г. The Dire Straits Experience е на европейско турне във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния. Концертът им в Русе ще е единствен в България.

Билетите се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim.bg, Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV и Пикадили и на касата на "Булстрад Арена".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура