„Лауд Консертс" прави рок феста в Каварна

Промоутърът на най-успешните издания на „Каварна рок фест „ ще организира и изданието през 2016 г., съобщиха от община Каварна. Подписан е договорът за партньорство между настоятелството на читалище „Съгласие 1890” в морския град и „Лауд Консертс”.

Датите за провеждане на Каварна Рок фест остават предварително обявените - 2 и 3 юли 2016 г. Феновете, които вече са купили билети за тазгодишното издание, могат да присъстват, ако ги подменят с нови.

Това може да стане няколко дни преди началото на събитието или в деня на концертите на касата на фестивала, без да заплащат допълнително, посочиха от общината. От там подчертаха, че екипът на „Лауд Консердс” от създаването си до сега е работил с имена като Ronnie James Dio, Motorhead, Helloween, Scorpions, Motley Crue, Dream Theater, Europe, Manowar, Alice Cooper, Twisted Sister, Slayer и други световно известни изпълнители. Имената и групите в предстоящото издание тепърва ще се изясняват.

„Това абсолютно не е истина. Фирмата „Лауд Консертс” е създадена през 2008 г., а трите последни концерти на Рони Джеймс Дио в Каварна - 2005, 2006 и 2007 г ( тогава по проекта Heaven & Hell) са по покана и организация на „Жокер Медия”, заяви в тази връзка бившият кмет и основател на рок столицата на България Цонко Цонев.Той е категоричен, че „Лауд Консертс” е организатор на „Каварна рок фест” само през 2010 и 2011 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура