“Левски“ вече вади виза за новата деветка

Левски“ вече вади работна виза за новата си деветка.

Тунде Адениджи даде съгласие да стане „син“. От процедурата за виза зависи кога централният нападател ще пристигне, след като от „Герена“ още преди седмица се договориха с неговия клуб „Съншайн Старс“. Ако документите се придвижат гладко, Тунде ще бъде най-любопитната фигура при представянето на отбора за пролетния полусезон. „Синьото“ шоу ще е в бившето кино „Левски“ във вторник вечерта.

Клубът реши представянето да е благотворително. Всички приходи ще отидат за инициативата „Левски“ в училище“. Именно затова билетите струват солидните 100 лв. В замяна за помогналите за каузата ще има кетъринг и други екстри. На сцената ще излязат и Орлин Горанов и Криско. „Сините“ се надяват да съберат необходимите поне 20 00 лева.

Все пак, дори да има забавяне с визата на Адениджи, най-късно до края на седмицата търсената от 3 месеца деветка трябва да дойде. „Сините“ имат информация, че Тунде е в добра кондиция и няма необходимост от допълнителна подготовка. Но засега цари неяснота дали може да играе на 21 февруари срещу „Лудогорец“ в Разград.

„Левски“ поздрави вчера Борислав Михайлов за неговия 53-и рожден ден. Честитката в клубния сайт към чедото на „Герена“ се появи, въпреки че клубът иска неговата оставка като президент на БФС.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ