Жени казват кой прави най-страхотните коли

Известни английски красавици не само ще декорират, но и ще играят главни роли в лондонското изложение за класически автомобили в края на февруари. Моделът Джоди Кид и тв водещата Сюзи Пери ще напълнят очите на публиката, но и ще участват активно в програмата, тъй като и двете са родени с „бензин в кръвта“.

Освен че умее да се усмихва пред камерата и притежава съответните природни дадености, Джоди Кид (на снимката с Maserati) може майсторски да върти волана и да натиска педалите. Тя е автомобилна състезателка и редовна коментаторка по телевизията на Формула 1, Мото GP и „Спийдуей“, а нейната колежка Сюзи Пери е професионална водеща на автомобилни програми.

По време на изложението за олдтаймери бързите и яростни хубавици ще ръководят дебата между експерти и зрители на тема „Коя нация произвежда най-страхотните коли?“. За да се открие отговорът на този въпрос, ще бъдат показани емблематични автомобили от миналото. Франция ще се изпъчи с класически модели на Bugatti, Hispano-Suiza и Delahaye, Италия - с фамозното Lamborghini Miura и различни Ferrari-та, а Великобритания - с Aston Martin, Bentley и Jaguar. Участват още Германия, Япония и САЩ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили