Мигрант крещял „По волята на Аллах!", докато изнасилвал германска студентка

Алжирски мигрант крещял „Иншаллах – по волята на Аллах“ докато изнасилвал 25-годишна германска студентка, съобщава британският "Дейли мейл".
Престъплението у извършено в странична и тъмна уличка на Хановер.
Алжирецът, чието първо име Реда, е било единствено разкрито от местната полиция, е обвинен, че е проследил младата жена, докато се е прибирала от нощен клуб в пет часа сутринта. След това той я е нападнал, пребил, изнасилил и накрая я е попитал дали ѝ е харесало.

Шокиращите детайли бяха разкрити по време на съдебния процес срещу 37-годишния бежанец от Алжир, който отрече да е извършил престъплението.

Прокуратурата обаче свързва взетите проби ДНК с него. Студентката, чието първо име е Лара, казва, че нападението е било най-лошият миг в живота ѝ.

„Той ме попита на развален немски дали мога да му отделя минута. Преди да реагирам, ме сграбчи за ръката и ме затегли към уличката. Имах лютив спрей, опитах се да го напръскам, но той ме хвана за ръката и го използва вместо това срещу мен“, разказва жертвата. При опит да извика помощ, той е започнал да я бие, удряйки главата ѝ в земята, докато тя почти не губи съзнание.

По думите й, след това насилникът я хвърлил на земята и опитал да й смъкне панталоните, но не успял и й креснал да го стори сама. Жената се опитала да спечели време, като молила нападателя да я остави намира, с надеждата, че все ще мине някой и ще я спаси. Никой обаче не дошъл и нападателят започнал да я бие и да удря главата й земята. После той започнал да я души. Тогава, за да може да диша и да не умре от задушаване, жената му дала знак, че ще му се отдаде.

„Говореше си сам, повтаряше „Иншаллах!” (арабско възклицание, означаващо „с божията воля” или „ако рекъл Бог”), а след това ме попита, дали ми е харесало”, разказва Лара със сълзи на очи.

Тя е познала нападателя по време на процеса. Той отрече обвиненията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят