Прерязали спирачките на колата на Мартин Димитров

Депутатът от Реформаторския блок Мартин Димитров обяви пред Нова телевизия, че някой умишлено е повредил спирачките на автомобила му.

„Жена ми трудно намира места за паркиране пред вкъщи и трябваше аз да потърся място. Когато тръгнах да паркирам автомобила, педалът на спирачката потъна докрай, което е необичайно. Успях бавно да закарам колата до сервиз. Оттам ми се обадиха притеснени и дори ми пратиха снимки. Според тях някой целенасочено и злонамерено е прерязал метална тръба, от която е изтекла спирачната течност”, разказа Мартин Димитров.

Той поясни, че колата му е на 8 години. По думите му, жена му е шофирала така около 20 - 30 км в града. Ако беше карала обаче извънградско, е щяло да има сериозно ПТП, обясни той. Депутатът от РБ е съобщил веднага на министър Румяна Бъчварова, която е реагирала мигновено и днес Димитров ще бъде извикан да даде показания в полицията. Според Мартин Димитров е напълно възможно всичко това да се случва заради постоянното му ровене около случая „КТБ“ или заради работата му около цените на горивата. Димитров е категоричен, че не се е уплашил, а просто занапред ще бъде внимателен повече.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика