Гореща тренировка на Линдзи Вон само по...високи токчета

Безспорната номер 1 в ските Линдзи Вон пусна спиращо дъха видео в личния си профил в "Инстаграм". Американката, която се включи в каталога за бански на Sports Illustrated за 2016 година, не пропусна да зарадва милионите си фенове и този път. Вон демонстрира своето стегнато и мускулесто тяло по нестандартен начин - правейки набирания на греда единствено по високи токчета!

Тялото на звездата е покрито с бодипейнт, част от фотосесията за каталога на бански костюми. В почивките между снимките скиорката решава, че не може да пропусне възможността да потренира, с което несъмнено е зарадвала екипа около себе си...и не само.

Линдзи Вон коментира, че дори на снимачната площадка никога не спира да тренира и да поддържа перфектната си форма. Американката е развълнувана от предстоящото състезание в Италия през уикенда, но не крие, че вече й липсват забавните моменти по време на снимките. В допълнение красавицата е сложила хаштаг "силата е красива".

В коментарите си под видеото нейните последователите се обединяват зад мнението, че няма нищо по-красиво от такъв вид тренировка. А ето и тонизиращата тренировка на Линдзи Вон: 

https://www.instagram.com/p/BB4HqWtkTgC/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена