Нинова: БСП е алтернатива на това управление. Защо хората не го усещат?

Депутатът от БСП Корнелия Нинова е категорична, че левицата е реална алтернатива на сегашното управление.

"Аз твърдя убедено, че БСП е алтернатива на това управление и имам аргументи за това във всяка сфера. Управляващите предлагат да се запазят сегашните данъци, ние предлагаме да се махне плоският данък, да се въведе прогресивен. Те предлагат да се въведе дуалното образование, ние предлагаме професионално образование. В областта на социалната сфера те предлагат увеличаване на стаж и възраст за пенсиониране, ние казваме – не правете това, предлагаме увеличаване на вноската", коментира Нинова в студиото на БНТ.

"Във всяка сфера ние имаме алтернатива. Защо хората не го усещат? Според мен по две причини. Първата вероятно е в самите нас, другата смятам, че е в начина на отразяване на нашите позиции", заяви Нинова, добавяки че в перспектива лявото трябва да върви заедно.

"Винаги едни хора обединени са по-силни, отколкото разединени. Не знам кога ще се случи това, защото сега част от тези леви проекти участват в дясното управление и прокарват политика, която противоречи на нашата, но в перспектива, в бъдеще хората, която вярват в лява идея, трябва да намерят своя политически проект обединен", завърши депутатът от БСП.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика