Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Мъж и жена са арестувани във връзка с инцидента с откраднатата линейка в Осло

Румъния не е изпълнила допълнителните препоръки от доклада от 2018 г., посочва Европейската комисия

Пуснаха от ареста майката, която изостави бебето си пред болница в Петрич

ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген

500 млн. лв. повече за здраве

Филип Морис пуска на българския пазар IQOS 3 DUO

Министър Ненчев обезпокоен: Не знам откъде идват атаките към Росица Русева

Обезпокоен съм и не знам откъде идват атаките във връзка с бившия началник на дружество „Снабдяване и търговия“ на МО Росица Русева. Това каза министърът на отбраната Николай Ненчев във връзка с отнемането на допуска за достъп до класифицирана информация на Росица Русева, оглавявала дружество „Снабдяване и търговия“ на МО.

На въпрос дали допускът за класифицирана информация на Росица Русева е отнет заради регистрация за проституция преди години, министър Ненчев отговори: „Нямам такава информация. Тя ми предостави документи от МВР, с което се уточнява, че не е регистрирана.“

По думите му сдружение „Селска чест“ не участв в имотна сделка за отнемане по неправомерен начин на имот на инвалид.

„Сдружението „Селска чест“ е регистрирано по идеи и решение на управителния съвет на БЗНС“, каза той. По думите му то се занимава с благотворителна дейност, издава литература и организира семинари.

„Росица Русева напусна след цялата тази атака и помия. Обезпокоен съм от това. Не знам откъде идва атаката. Тя е завела две дела, поискала е от ДАНС да ѝ е предоставена информация, откъде е изтекъл, ако въобще е имало такъв доклад“, посочи министър Ненчев.

Управителката на „Снабдяване и търговия“ ЕООД в Министерство на отбраната (МО) Росица Русева подаде оставка през април миналата година, след като й бе отказан достъп до класифицирана информация. Тя беше назначение лично на министъра, а стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.