Румяна Бъчварова: Да ме сменят с Георги Костов? Нямам такава информация!

„Да ме сменят с Георги Костов? Ами не знам, да каже г- Костов. Има медии, на които не вярвам, вие имате право да си избирате. Аз нямам такава информация!“- така отговори министър Румяна Бъчварова на въпрос за подобни коментари в медии.

Георги Костов пък заяви, че за него това е смехотворно, "меко казано": "Аз съм действащ полицай, за какви политически назначения говорите...Нямам изобщо такова желание и такива амбиции", каза Костов от своя страна.

В морския град вътрешният министър и главният секретар присъстваха на анализа за 2015- та година на местните полицаи.

Бургаската дирекция работи много добре, похвали работата им министърката.- Тук има много добри примери, които могат да бъдат приложени и на други места. За новия сезон правим всичко възможно да осигурим необходимия брой полицаи. От доста време насам резултатите по време на туристическия сезон са добри и се оценяват и от държавите, които имат своите туристи тук, каза още Румяна Бъчварова.

Главният комисар посочи, че мнението му е изцяло положително относно приетите промени армията да се включва в охрана на границата в определени случаи. „В условия на такъв нарастващ миграционен натиск всяка помощ е добре дошла”, каза Костов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини