Мъж гърми по жена си пред полицаи, тя го издава за наркотици

След лют скандал жена издаде на полицията мъжа, с който живеела на семейни начала, че притежава наркотици и от него беше иззет 1 кг канабис. 31-годишният Галин Б. от град Нови пазар, Шуменско, бил и арестуван за едно денонощие.

Семейният скандал се завихрил посред бял ден към 15 часа в сряда в Нови пазар, съобщават от полицията. Мъжът отишъл сам до районното и съобщил, че дамата, с която живее на семейни начала, му отправя закани и заплахи с нож и се бои, че ще го заколи. Патрулен екип веднага придружил притеснения от домашно насилие мъж до дома му. Когато пристигнали пред жилището на ул."Княз Борис I", ги посрещнала Васила И. /29г./.

Последвала изненадваща развръзка - в присъствието на униформените мъжът извадил газов пистолет и набързо възпроизвел изстрел към жената. Тогава в отговор и тя не му останала длъжна, а гръмко съобщила на полицаите, че той притежава наркотици. Униформените веднага сформирали екип и предприели претърсвания на два адреса. Във вилен имот са намерени и иззети 12 хартиени пакета със суха листна тревна маса, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство за притежание на дрога. Междувременносъпружеските предателства не секнали и като си тръгвал Галин обяснил, че и жена му пуши от тревата.

През 2010 г. Галин е осъждан за притежание на наркотици, получил условна присъда, която вече е с изтекъл отлагателен срок.

Двамата буйни млади живеят заедно от години, имат и детенце.

Васила се прочу в края на 2009 г. с хулиганство, когато беше първи курс студентка в Шуменския университет. Тогава би и руга колежки в общежитието, а в основата на скандала беше момче. Инцидентът завърши с наказание 5 денонощия арест за едричката дама.

Снимки МВР

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право