Англичанка, бременна с 19-о дете, впечатли с домашно видео

Най-многодетната майка във Великобритания е в очакване на своето 19-о дете, информира "Дейли мейл". 40-годишната Сю Радфорд и нейният съпруг Ноел от Моркамб (Ланкашър) са изключително щастливи, че за пореден път ще стават родители. Двамата са запечатали с видео уникалния момент, в който съобщават на осемнадесетте си деца, че ще си имат още една сестра.

Огромното домочадие изпада в дива радост от новината, а писъците на децата са били невъобразими. Сю, която заедно със своя съпруг има успешен бизнес с пекарни, е намерила интересен начин да съобщи радостната вест. Тя е накарала всички деца да се съберат във всекидневната на тяхната къща с десет семейни спални, да образуват кръг на пода и да предположат дали ще имат братче или сестриче.

Многодетната майка изважда плик, атакуван яростно от децата, едно от които успява да го отскубне от ръцете на Сю. С радостни писъци всички установяват, че подаръкът е плюшено мече в цветовете на дъгата, а в средата на бялата му тениска има розов символ. Именно този знак разкрива, че децата ще си имат малка сестричка, но те все още не знаят това. Насред цялата лудница Мисис Радфорд все пак намира начин да обяви: "Чакаме момиче!"

Децата изпадат в луда радост, крещят неистово и тичат из цялата къща. Поредното дете в семейство Радфорд е очаквано на бял свят през юли, а Сю и Ноел не отричат, че биха се зарадвали на дете номер 20. Двамата се радват и на огромен интерес на видеото, което са споделили в профила си в Youtube.

Коментари

Задължително поле