Натровен от ракията убиец в Якоруда пак е в реанимация

Натровен от ракията убиец в Якоруда преди два месеца, отново се отзова в отделението по реанимация в Благоевград. Този път Ибрахим Юсеинов се натровил с истински алкохол от препиване.

39-годишният пациент е пристигнал снощи в Спешен център с личен превоз. Той е настанен в интензивното отделение силно уплашен и притеснен, че може пак да се е отровил с метилов алкохол. Признал си,че е пил няколко дни наред с приятели. Почуствал се зле, почнал да губи зрение и затова потърсил помощ.

Изследванията показали, че той е получил интоксикация от поетото голямо количество алкохол и ще се оправи. Лекари коментираха, че след натравянето му с ракията-убиец пациентът е трябвало да се въздържа и да не пие 6 месеца, както и да приема специални лекарства, но явно якорудчанинът не се е съобразил с предписанията.

Юсеинов бе един от деветимата оцелели от Якоруда, които пиха метилов спирт. От отровната ракия през декември месец миналата година починаха шестима млади мъже. А бизнесменът продал им напитката бе арестуван. Тогава всички, които се спасиха, се зарекоха че повече никога няма да пият, но Юсеинов явно не си е взел поука от преживяното.

Коментари

Задължително поле