Диви свине унищожиха скривалище за кокаин в Италия, изяли част от дрогата Полицията разбрала, подслушвайки оплакващите се трафиканти

Общината в Сливен обучи 60 озеленители и 15 офис-секретари

Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

Натровен от ракията убиец в Якоруда пак е в реанимация

Натровен от ракията убиец в Якоруда преди два месеца, отново се отзова в отделението по реанимация в Благоевград. Този път Ибрахим Юсеинов се натровил с истински алкохол от препиване.

39-годишният пациент е пристигнал снощи в Спешен център с личен превоз. Той е настанен в интензивното отделение силно уплашен и притеснен, че може пак да се е отровил с метилов алкохол. Признал си,че е пил няколко дни наред с приятели. Почуствал се зле, почнал да губи зрение и затова потърсил помощ.

Изследванията показали, че той е получил интоксикация от поетото голямо количество алкохол и ще се оправи. Лекари коментираха, че след натравянето му с ракията-убиец пациентът е трябвало да се въздържа и да не пие 6 месеца, както и да приема специални лекарства, но явно якорудчанинът не се е съобразил с предписанията.

Юсеинов бе един от деветимата оцелели от Якоруда, които пиха метилов спирт. От отровната ракия през декември месец миналата година починаха шестима млади мъже. А бизнесменът продал им напитката бе арестуван. Тогава всички, които се спасиха, се зарекоха че повече никога няма да пият, но Юсеинов явно не си е взел поука от преживяното.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.