Подводница и фея кръстница - част от екстрите на луксозните хотели. Вижте другите глезотии, предлагани от комплексите в света


Много от големите хотели в света предлагат невероятни и луксозни екстри за удобство на своите клиенти. Лична подводница, фея кръстница и консиерж по възстановяването са само част от услугите, които предлагат големите комплекси,подбрани Business Insider,цитирани от profit.bg . Някой от тези екстри има цена, но други са напълно безплатни.

Звучи невероятно, но частният остров Laucala във Фиджи e първият курорт с хотелски комплекс, който предлага на посетителите си лична подводница. Почиващите на острова могат да се насладят на над 1 500 вида риба и цветни рифове под водата. Преживяване е включено в цената на нощувката.

Отивате на почивка и се отдавате на гуляй. На сутринта обаче ви цепи главата от изпитото количество алкохол. Имате късмет, ако сте отседнали в Ritz-Carlton в Ню Орленас, където специален консиерж може да ви помогне да се възстановите по-бързо.Той ви носи енергийни напитки, вода и леки закуски и се грижи да изгони махмурлука.

Между 175 и 500 долара струват услугите на феята кръстница Денис Уеб, която работи в хотел Barnsley Resort в Джорджия. Тя е титулувана от принц Хубертус Фугер от Бавария и се грижи за специални преживявания на гостите, които варират от украсяване на стаите с рози, свещи и шампанско до организирането на романтични вечери и предложения за брак.

Wild Dunes Resort в Южна Каролина предлага програма за наем на кум, според която младоженците буквално могат да наемат кум за своя голям сватбен ден. Цената на наемника варира от 150 до 2 000 долара в зависимост от времето за което ще ви трябва.

Вана с шампанско

Обичате шампанско, значи вашият хотел е Il Salviatino hotel във Флоренция. Това е едно от малките места, на които можете да се потопите във вана, пълна догоре с вина като Prosecco и Spumante или с френско шампанско. От хотела осигуряват допълнителна изстудена бутилка вино или шампанско, която можете да изпиете, докато вземате своята вана.
Цената на услугата започва от 10 000 долара, но варира в зависимост от това с каква напитка ще предпочетете да бъде напълнена ваната ви.

Иконом по вратовръзките

Изкача ви бизнес среща по време на почивката, но сте си забравил вратовръзката. Това не е проблем, ако сте отседнали в The Lodge at Sea Island в Джорджия, където икономът по вратовръзките може да ви представи подбрана селекция вратовръзки на Peter Miller, както и съвети за връзването на класически и екзотични възли. Гостите могат също така да си купят вратовръзка срещу 115 долара.

Събуждане по телефона от кънтри звезда

Мечтали сте си да бъдете събуден от звезда, хотел Gaylord Opryland Resort & Convention Center в Нешвил, Тенеси, може да осъществи този блян. Там се предлага на гостите си най-доброто възможно събуждане – обаждане по телефона от любимата им кънтри звезда. Събуждането включва обаждане от звезди като Винс Гил, Трейс Адкинс, Кели Пиклър и Уинона Джъд.

Таблет с 24-каратово златно покритие

Известният като един от най-луксозните хотели в света Burj Al Arab Jumeirah в Дубай предлага на гостите си като безплатно удобство и използването на таблети iPad, позлатени с 24-каратово злато. Всеки гост на хотела получава такъв таблет за ползване при пристигането си. Те също така могат да бъда закупувани на цена от 8 154 долара за 64-гигабайтовата версия.

Личен барман

Обичате да си говорите с барманите, това е вашия хотел. В Cavallo Point в Сан Франциско гостите могат да избират коктейли, които или се приготвят от барман в стаята им, или пък се приготвят предварително и се доставят в стаята им. Гостите могат също така да получават различни съставки за коктейли, след което да си ги правят сами. Услугата е налична по всяко време и струва 50 долара.

Частно звукозаписно студио

В Eden Rock гостите, отседнали във Villa Rockstar, могат да запишат песен в звукозаписно студио. Студиото е оборудвано с барабани, електрически китари, акустични китари, усилватели и синтезатор Yamaha. То също така служи като киносалон за вилата, а пултът Neve се смята, че е същият, използван от Джон Ленън за записа на Imagine. То се ползва напълно безплатно, при предварително записване.

Наблюдение на звездите с астрономи

Хотелът Primland в щата Вирджиния предлага на гостите си невероятни условия за наблюдение на звездите. Той се намира на върха на планината и разполага с обсерватория, обурудвана с телескоп CGE Pro 1400, както и астрономи, които организират презентации и наблюдение на звездите през седмицата. Услугите започват от 35 долара на човек.

Стая за костюми

Ирландския хотел Ballyfin разполага със стая за костюми с 40 костюма от различни исторически епохи. Там можете да намерите древно бюро с най-различни аксесоари, личен гардеробиер и фотограф, който да ви снима. Можете също така да си организирате тематично празненство. Наемането на костюм струва около 50 долара за жените и около 40 долара за мъжете.

Обиколка на глетчери с хеликоптер
Ако сте отседнали в Sonora Resort, можете да разгледате с хеликоптер невероятните върхове, покрити със сняг, глетчери и острови по крайбрежието на Британска Колумбия. Цената започва от 3 900 долара за 1 час и достига 5 600 долара за два часа и половина. В обиколката е включена спирка на отдалечен планински връх за гурме пикник с невероятна 360-градусова гледка.

Шофиране на луксозни автомобили

Хотел Gateway Canyons Resort се намира в пустинята на Колорадо и е идеален за офроуд приключения. Хотелът предлага на гостите си най-различни автомобили, между които са Porsche 911 Carrera, Mercedes-Benz SL550 и Corvette ZRI. Опитни инструктори ще ви преведат през дългото над 3 км тренировъчно трасе в пустинята, преди да ви позволят да се впуснете в приключението сами. Цените започват от 750 долара за четири часа.

Частен текила тур и дегустация

Почитателите на текилата могат да научат как се прави текила чрез обиколката, която им предоставя Four Seasons Resort Punta Mita. Пакетът, който струва 20 000 долара за двама души, включва частен хеликоптер до дестилационната Mundo Cuervo в Текила, Мексико, където гостите ще участват в дегустация със специалист. Те също така ще получат възможност да бутилират собствен алкохол, преди да се насладят на хранене с музика на живо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл