Откриха изложба на съвременно българско изкуство в Европейския парламент

15-годишен е открил стрелбата в училището в Кентъки Загинали са момче и момиче

Румен Порожанов: Земеделските производители трябва да получават справедлива цена за продуктите си

България на 56 място в класация на най-добрите страни в света

Скандал със зетя на Орбан може да струва на Унгария €43,7 млн. ОЛАФ готви глоба на Будапеща за злоупотреба с еврофондове

Фалстарт на делото срещу Ченалова

КЕВР: Спекулация са твърденията за драстично поскъпване на тока за бита

Съдът в Румъния определи като неприемливи части от промените в правосъдното законодателство

Предсрочни президентски избори във Венецуела до края на април

Еманюел Макрон ще се срещне с Доналд Тръмп края на април

Разпитаха американския правосъден министър във връзка с евентуалната руска намеса на изборите в САЩ

Българският филм „Ага“ ще закрие кинофестивала „Берлинале“

Организацията “Шалом”: Законът трябва да осигури право на собствена изява

Екатерина Захариева: ЕК е отпуснала средства за комуникационната сигурност на Западните Балкани

Хиляди левове се харчат за спасителни акции у нас

Бензиностанции ЕКО получиха юбилеен сертификат номер 1500 по програма “Гаранция ЕКО”

Преди близо 2 години веригата бензиностанции стартира уникалната за България програма за качествен и количествен контрол на горивата

Юбилейната проверка номер 1500 от програмата “Гаранция ЕКО” се проведе на бензиностанция ЕКО на бул. “България” в гр. София. Тя отчете пълно съответствие както при количественoто замерване на проверените светли горива и автогаз, така и по качествените показатели. В резултат на проверката изпълнителният директор на “Булгарконтрола” АД г-н Николай Атанасов връчи юбилейния сертификат номер 1500 лично на г-н Георги Деянов, изпълнителен директор на “ЕКО България” ЕАД.

“Гаранция ЕКО” е единствената програма в България, по която всички горива, които се предлагат на бензиностанции ЕКО, преминават през качествен контрол и количествени проверки. Всички полеви проби, взети от обектите на ЕКО в страната, се анализират в мобилна лаборатория, оборудвана с най-съвременна техника, след което се потвърждават и в акредитирана лаборатория за изпитване на горива и петролни продукти. Програма “Гаранция ЕКО” се осъществява в партньорство с една от най-големите независими контролни организации в България – “Булгарконтрола” АД. Проверките на горивата на всички бензиностанции се правят на изненадващ принцип от експерти с богат професионален опит в областта на контрола на течни и твърди горива.

Програмата за количествени и качествени проверки на горивата “Гаранция ЕКО” е know-how на Hellenic Petroleum Group. За първи път тя е лансирана от “ЕКО Гърция”, където постига забележителен успех. Към момента се изпълнява в три държави от групата, а останалите са в процес на подготовка за нейното стартиране.

Георги Деянов, изпълнителен директор на “ЕКО България” ЕАД:

За тези две години програма “Гаранция ЕКО” се превърна в символ на българския пазар, че предлаганите от бензиностанции ЕКО горива не само съответстват на законовите стандарти за качество в България и в Европа, но отговарят и на всички количествени критерии.

Щастлив съм да забележа, че и други компании в петролния сектор последваха нашата практика. Продължаваме да изпълняваме и надграждаме програма “Гаранция ЕКО”, за да запазим доверието на потребителите и всички наши клиенти да бъдат сигурни за всеки литър гориво, който зареждат на бензиностанции ЕКО.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.