Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

Партията на Корман Исмаилов без евтин клуб в Русе

Общинският съвет в Русе отказа да предостави клуб на Народна партия „Свобода и достойнство“ /НПСД/ на Корман Исмаилов. Като парламентарно представена сила от Реформаторския блок тя искаше да получи под наем общинско помещение от 48,77 кв.м на ул. „Ген. Гурко“ 1 срещу 33,28 лв. с ДДС.

11 от 24 старейшини гласуваха на сесия „против“ предложението на кмета Пламен Стоилов /ГЕРБ/, а 10 съветници се въздържаха. От групата на „Патриотите – ВМРО“ се усъмниха в дейността на НПСД.

Помещенията частна общинска собственост се дават на политическите партии в парламента или на спечелили над 1% на местни избори с решение на Общинския съвет, уточниха от общината. За тях не се обявяват търг или конкурс с условието да не се преотдават под наем и да се преотстъпват. Те могат да се ползват съвместно по договор с трети лица само за политическа дейност.

ГЕРБ ползва офис от 134 кв. за 83,14 лв. месечен наем, като плаща още 35 лв. за две помещения в селата Сандрово и Семерджиево. Партия „Движение България на гражданите“ /ДГБ/ има офис от 36 кв.м срещу месечен наем от 25,33 лв. ВМРО има 64 кв.м. офис и още 69,54 квадрата на два етажа в една сграда“, за които плаща 89,64 лв. на месец. ДСБ разполага с клуб от 174 кв.м срещу 112,71 лв. наем. СДС държи 158 кв.м срещу 112,71 лв. на месец.

БСП обитава 4 общински клуба срещу общо 347 лв. ДПС има 4 клуба в Русе и село Семерджиево, които му струват 178 лв. „Атака“ се шири в 167 квадрата срещу 99,77 лв. месечно.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.