Младежите от ДПС в Търново избираха областен лидер

Младежите от областната структура на ДПС във Велико Търново в събота избираха лидер . Над 80 чренове на движението участваха в гласуването. Досегашният председател на младежите бе Синан Пехливанов, който беше служебно назначен преди близо три години. Под негово ръководство младежки структури бяха учредени във всички общини в областта, а членската маса достигна 925 души. В късния следобед на 27 февруари се очакваше Пехливанов да бъде преизбран.

“Виждам много ентусиазъм в нашите младежи. Те са и нашата надежда, внасят динамика, работят активно. Идва едно много талантливо и добре образовано поколение”, коментира областният председател на ДПС в старата столица Гюнай Далоолу.

Той подчерта, че ДПС има най- голямата младежка структура в Европейския съюз. По повод политическите процеси Далоолу е категоричен, че членовете на ДПС в региона не са притеснени от учредяването на партията на Лютви Местан.

“Прехвърлям в главата си имена на хора, които през годините са членували в ДПС и днес могат да опитат да късат живо месо в полза на партията на Местан. За сега такива лица няма, но е възможно да се появят. Прогнозирам обаче, че няма да постигнат нищо съществено”, убеден е Гюнай Далоолу.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика