Опасен чар в действие: Мъж кара жени да полудеят по него в интернет

Мъж кара жени да се влюбват в него до полуда, но в интернет. Опасният му чар в действие работи пред сайтове за запознанства, а жертвите му са най-малко две.

 Как може да развиете зависимост към човек, когото не познавате и никога не сте виждали и докъде може да стигне издевателството – разказват жените, повярвали на виртуален ухажор пред Нова тв.

Тези жени са влюбени в мъж, когото познават само по глас и от чужди снимки. Откриват го в сайт за запознанства и твърдят, че е успял да ги кара да вярват, че е мъжът-мечта.

"Когато съм с него, като го слушам как говори, аз се чувствам най-обичаната, най–желаната, най-ценната. Просто не знам как да го опиша", споделя Калинка.

А "мъжът-мечта" се казва Стефан Стефанов, последовател на Дънов. За няколко години е направил само една грешка да изпрати своя истинска снимка на възлюбената си. Не са се виждали никога на живо и по скайп, защото винаги бил възпрепятстван от смъртоносно заболяване и лечението му в чужбина.

Мадлен, една от неговите жертви, разбира, че участва във филм, когато се натрупали твърде много несъответствия.

"Той не искаше да бъдем приятели във Facebook под претекст, че не иска да вижда бившите ми приятели, не иска да гледа профила ми, което е ясна индикация, че този човек нещо крие", разказва тя.

Той твърдял, че тренира водна топка и е висок над 2 метра.

Той е Румен Георгиев, на 45 години, среден на ръст, охранител, женен с дете. При срещата с екипа на Нова той отрече да е лъгал жени в интернет.

Той не е болен от рак, нито е обещаващ ватерполист. Не е нищо от това, което разказва. Изпраща фалшиви снимки.

Според психиатрите това поведение е злоупотреба, въпреки че няма материална измама.

Румен, познат като Стефан, все още опитва да контактува с една от нашите героини. А за подведените от него сайтовете за запознанства вече са в миналото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини