Обещават гей персонаж в "Междузведни войни"

Режисьорът Дж.Дж. Ейбрамс на новите филми от поредицата "Междузвездни войни" обеща, че ще въведе открито хомосексуален герой в следващите филми, предаде "Independent".

Във вселената на Междузвездни войни има стотици различни персонажи от различни раси, вероизповедания и цветове. Много от феновете на поредицата се чудят дали открито гей персонаж ще се появи в галактиката, намираща се много, много далеч, и Дж. Дж. Ейбрамс смята, че това обезателно ще се случи.

„Разбира се“, възклива Ейбрамс пред „Дейли Бийст“, „Когато говоря за всеобхватност, това не изключва гей персонажите. Става въпрост наистина за всеобхватност. Разбира се.“

Според режисьора, който направи касоразбивача „Силата се пробужда“, не би било правдоподобно, ако гей персонажи не присъстват във вселената на „Междузвездни войни“.

„За мен забавното в „Междузвездни войни“ е в триумфът на всички възможности“, продължава той, „Тоест намирам за изключително повърхностно и нелогично такъв персонаж да няма място в този свят.“

Филмът на Ейбрамс е хвален за въвеждането на жена джедай, чернокож стормтрупър и първия женски стормтрупър Капитан Фазма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино