Малката Настя първо била задушена, после обезглавена

4-годишната Настя първо е била задушена, а след това обезглавена от 39-годишната си бавачката Гюлчехра Бобокулова, която днес обикаляше Москва с главата на детето. Това става ясно от резултатите на първите експеритизи, съобщава lifenews.ru.
„Възможно е детето да е умряло в съня си, без дори да е разбрало какво се случва. Установено е, че раните са били нанесени малко след смъртта с кухненски нож”, разкрива източник от разследването.

Точната причина за смъртта на момиченцето ще бъде обявена след извършването на подробна съдебномедицинска експертиза.

Както Труд писа, Гюлчехра Бобокулова била забелязана край метростанция „Октябрьское поле”. Тя носела отрязана глава на дете и крещяла „Аллах Акбар” и „Аз съм терорист”. Заплашвала и че ще се самовзриви. Жената била арестувана от полицаи.

По думите на близки на семейството, Бобокулова била съвестна като детегледачка. В последните дни тя често говорела за проблеми с мъжа си. Разследващите се опитвта да разберат какво общо има това със семейството, у което е работила. Има подозрения, че може да е употребявала наркотици. По-късно беше уточнено, че тя работи в Москва нелегално.

Когато на майката на Настя било съобщено какво се е случило с детето й, тя рухнала. Наложило се парамедици да я изведат и да я откарат в болница.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят