Хьонес щял да опакова паста за зъби

Социалните служби в Бавария искали Ули Хьонес да опакова паста за зъби, докато лежи в затвора. Разкритието направи бившият президент на "Байерн", който бе зад решетките почти 2 години заради укриване на милиони данъци.

"В общи линии съм добре - каза Хьонес в първото си интервю пред "Билд". - Напрежението върху мен бе огромно още преди да вляза в затвора. Там ставах всяка сутрин в 5 ч. Добре, че ми позволиха да работя в академията на "Байерн". Иначе ме чакаше... пастата за зъби. Не ми позволяваха да отида на мач, а само на баскетбол. При това на последните редове в залата. Сега съм никой в "Байерн". Стига сте ме снимали!. Не искам да виждам папараци да дебнат зад дървото, докато се разхождам с жена ми Сузи."

Снощи Хьонес за първи път трябваше да седне в ложата на "Алианц Арена" на мача с "Майнц".

В същото време огнен скандал разпали страстите в Бундеслигата. Преди гостуването срещу "Хановер" феновете на "Волфсбург" изстреляха десетки ракети към пейката на домакините. Повечето от тях паднаха върху покрива й, но никой не пострада. "Това не са фенове, а глупаци", отсече Томас Шааф, треньорът на "Хановер".

А на терена Германия отново видя най-доброто от Андреас Шюрле. Световният шампион вкара 3 гола за "Волфсбург" за победата с 4:0. Юлиян Дракслер заби четвъртото. В друг мач "Инголщад" и "Кьолн" завършиха 1:1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят