„Левски“ с една победа от 6 кръга

“Левски“ е само с една победа от последните 6 мача, след като завърши 1:1 с „Локомотив“ (Пд) на „Лаута“. „Сините“ изостанаха с 12 т. от водача „Лудогорец“, който сломи „Пирин“ с 3:1 навън.

В миналия кръг „сините“ се провалиха с 0:0 у дома срещу аутсайдера „Монтана“, който няма победа от 11 кръга. В събота „Левски“ не успя да бие седмия в класирането, който няма успех вече в 7 двубоя.

В 17-ата минута за „Локо“ откри Ванчо Траянов. Македонецът е на 37 г. и за последните 5 сезона има само още 1 гол в „А“ група. Резервата Венцислав Христов изравни в 54-тата. Едва за втори път през сезона централен нападател на „сините“ вкара гол след Умар Диаби за 1:0 със „Славия“ през септември.

Словесните престрелки на „Лаута“ бяха по-интересни от играта. „На тази нива и с тази плажна топка футбол не може да се играе“, изригна спортният директор на „Левски“ Георги Иванов.

Топките са „Найк Ордем 3“, а през октомври м. г. за 20 от тях собственикът на „Локо“ Христо Крушарски плати по 105 паунда. Това са официалните топки в първенствата на Испания, Англия и Италия.

„Гонзо да даде някой лев и ще оправя и терена - заяви Крушарски. - Когато свърши първенството, ще направим терена килим, за да бием „Левски" по-често.“

„Досега не ми свириха пет дузпи, днес не ми дават 2000-процентова дузпа - скочи капитанът на „Локо“ Мартин Камбуров. - За червен картон ме наказват за 3 мача и 1300 лв., а Козмин Моци - за един и 300 лв. Тези палячовци от БФС да се стегнат.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ