Осъдиха 72-годишна бабичка, убила пред деца 3 малки котенца с тояга

72-годишна бабичка от град Разлог бе осъдена след като убила с тояга 3 малки котенца в присъствието на деца. Разложкият съд постанови 1000 лева глоба за жестоката възрастна жена. Тя отърва по-тежко наказание заради напредналата си възраст.

Зверският инцидент се разиграл на 28 август 2015 година около 19 часа. Пред блок в Разлог четири деца си играели с три малки бело-сиви котенца. Изведнъж баба Янка излязла от двора на къщата грабнала една тояга и започнала да умъртвява котета с жесток побой. Децата пищяли и ревали, но това не спряло озверялата бабичка. След като убила котета ги взела и хвърлила в близкия контейнер. Свидетели на зверския случай станали съседи от блока, които чули децата да пищят и излезли по балконите. Те извикали полиция и обяснили случая.

Гражданите били изключително доволни,че тяхната полиция взела присърце инцидента. Униформените извадили котета от контейнера, предали ги на ветеринар за удостоверявани начина на смъртта. И завели дознание срещу бабата. След като събрали доказателства предали жената на съд. Пред съда са разпитани множество свидетели. Бабата била вдовица, живеела бедно и не понасяла детската глъч, вероятно това я вбесило и затова убила котета, без да осъзнава каква травма нанася на дечицата с извършената жестокост. Затова и съдът я е порицал и осъдил на 1000 лева глоба.

Коментари

Задължително поле