"Дунав Турс" открива сезона с мед и дунавско хоро в Ротердам

Луксозните кораби на "Дунав Турс" разчитат на успешен сезон.

С българска народна музика, пита с мед и дунавско хоро на борда на луксозния кораб "Елегант Лейди" ще открие новия туристически сезон русенската компания "Дунав Турс" АД в Ротердам, съобщиха от дружеството. "Избрахме този фолклорен мотив, защото за втора поредна година започваме круиз с английски туристи и искаме те да усетят атмосферта на българските традиции", уточни изпълнителният директор на компанията Катя Стоянова.

Два дни след началото на пролетта от град Пасау ще потегли и м/к "Русе Престиж". До началото на април останалите кораби на дружеството - "Ариана", "Хайнрих Хайне", "Русе" и "София" също ще развеят българския флаг по реките Дунав, Рейн, Майн и Мозел.

Т.г. фирмената стратегия включва круиз "Дунавска романтика", който минава през Унгария, Словакия, Австрия и Германия. Разработени са нови, атрактивни екскурзии на брега до Белоградчик, Велико Търново и Ивановските скални църкви.

За първа година с българските туроператори са договорени 10 постоянни кабини на кораб "Русе" за родния пазар. В края на т.г. "Дунав Турс" ще преустрои генерално "Елегант Лейди" с френски панорамни прозорци на повечето кабини и арт визия на общите помещения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони