Букарев вариант да смени Стоев

Асен Букарев е един от най-обсъжданите варианти, ако се стигне до смяна на Стойчо Стоев на треньорския пост в „Левски“. Бившият халф на „сините“ сега е скаут на тима, а последно в кариерата си води „Славия“ преди два сезона. Ако се стигне до рокадата, Букарев най-вероятно ще е начело на тима заедно със сегашния помощник треньор Елин Топузаков. Управителният съвет на „сините“ се събира в четвъртък. Тогава ще бъде решено дали ще има промени на пейката. Днес Стойчо Стоев ще изведе играчите за тренировка. Наставникът е спокоен за поста си, притеснява се обаче за своите футболисти.

„Писанията не ми влияят, свикнал съм, защото работата ми е такава, а в „Левски“ винаги се работи под напрежение - заяви Стоев. - Това обаче влияе на играчите, като гледат, че всеки ден им сменят треньора. Психически обременени са. Създава се изкуствено напрежение. Отборът си върви към класиране в Европа и не виждам проблем да не върнем „Левски“ в турнирите. След като ни махнаха точките, започнахме само с една пред конкурентите ни зад нас, а сега им водим с четири. Критики за тях няма, има за „Левски“...“

Статистиката е в полза на Стоев. В последните 5 мача „Левски“ няма загуба. В „А“ група остават още 9 кръга. В 6 от тях „сините“ са домакини и по всичко личи, че тимът ще се завърне в Европа. Може би и заради това на „Герена“ се трупат спонсори. Нов голям рекламодател иска да пълни касата. Клубът е получил предложение за над 1 милион лева за следващите 2 сезона от международна компания за спортни залози.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ