Елтън Джон отрича да е посягал сексуално на своя бодигард

Бивш бодигард е завел дело за сексуален тормоз срещу британския певец сър Елтън Джон, съобщи Контактмюзик. Искът е подаден в съд в Лос Анджелис.

Елтън Джон отрича да е посягал сексуално на свой бодигард.

Според съдебните документи бившият охранител Джефри Уенингър обвинява Елтън Джон, че нееднократно е извършвал неприлични деяния спрямо него и е изричал непристойни думи, докато е бил негов служител през 2014 г.

В един от предполагаемите инциденти певецът е бръкнал в бельото на бодигарда в опит да го хване за гениталиите и е прокарал пръсти между бузите на задните му части, докато двамата са се намирали в автомобил. Уенингър твърди, че работодателят му го е подканил "да извади половия си орган" и "да каже здравей на чичо Елтън".

В друг случай певецът е стискал зърната на гърдите на бодигарда, като деянието му отново е било придружено от непристойни думи.

Джефри Уенингър, който е напуснал службата си при сър Елтън Джон през септември 2014 г., твърди, че нееднократно се е опитвал словесно и физически да отклони сексуалните опити за сближаване на певеца.

Очаква се изявление от страна на Елтън Джон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл