Рецидивистът, пребил 83-годишен дядо, остава в ареста

Снимка: Нова тв

Рецидивистът, който преби почти до смърт 83-годишен дядо , защото не намерил какво да му открадне, остава в ареста. Това реши съдът в Белоградчик, информира Нова тв. Мотивът на магистратите е, че Борис Славчев може да извърши и друго престъпление.

На 26 март в полицията е получен сигнал, че между 20 и 22 часа вечерта предния ден, две неизвестни лица се вмъкнали в дома на дядото, разбивайки прозореца на къщата.
След като не успели да открият нищо за плячкосване, единият от апашите се нахвърлил върху беззащитният старец, нанасяйки му зверски побой.

Пред съда Борис Славчев отрече да е бил възрастният мъж и изобщо да има нещо общо с престъплението. Мъжът е осъждан многократно. Съвсем наскоро той е излязъл от затвора. В селото му го познават добре и се страхуват да не са следващите ограбени и пребити.

33-годишният Борис живеел с жена си и трите си дъщери. Другият мъж, 20-годишният Даниел, който присъствал на побоя, не пожела да говори. Състоянието на пребития Борис се подобрява, но все още остава тежко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право