Нов мегафорум с 20 атракции пълни панаира в Пловдив

Най-нетърпеливите участниците в изложбата "Природа, Лов, Риболов" започнаха още във вторник сутринта да подреждат щандовете в Международния панаир в Пловдив. Снимки Стоян Илиев

6 изложения включва програмата на Дните на семейството, свободното време, хобито и модата

Нов мегафорум ще напълни палатите и алеите на Международния панаир в Пловдив, където от сряда до неделя се очаква над 20 000 души от страната и чужбина да посетят шестте изложения, включени в Дните на дома, семейството, свободното време, хобито и модата.

Над 20 атракции очакват масовата публика и специалистите, които ще пристигнат в града под тепетата за "Природа, Лов, Риболов", Изложбата на общините, "Цветна пролет", Европейския панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, Италианския фестивал на красотата и прическата и киноложките изложби.

На тазгодишното издание на "Природа, Лов, Риболов" за първи път ще има кулинарно шоу с ястия от дивеч. Освен трофейна изложба Съюзът на ловците и риболовците в България е подготвил забавления и за малчуганите - те ще състезават на 2 април от 11 ч. в турнир по рибарски умения, конкурс за най-добра тематична рисунка и във викторина с много подаръци. Любителите на лова пък ще могат да подобрят точността на мерника си на безплатното обучение по стрелба с въздушно оръжие "Берета" и ще се запознаят как действат примамки за дивеч. Рибарите също ще могат да тренират своите умения на симулатор за улов на хищни риби и да се запознаят с най-новите видове примамки за тях. Днес започва специализираната изложба за професионалисти и любители градинари "Цветна пролет" и Изложбата на общините, предлагаща куп интересни оферти за туризъм из цяла България.

Европейският панаир на предприятията и кооперациите от социалната икономика ще стартира на 31 март с модни ревюта, като на сцената на палата 6 ще бъдат показани нови колекции дамско и детско облекло, трикотаж, обувки. Италианският фестивал на красотата и прическата ще се открие на 1 април с ревю на топдизайнерката София Борисова "Hollywood: Fashion & Diamonds". На холивудска тематика ще бъдат подчинени конкурсите за фризьорство и грим. На щандовете и на сцената ще се демонстрират нови линии, продукти и техники във фризьорството от световноизвестни коафьори, като за първи път на форума в Пловдив ще дойдат стилисти от САЩ. Редом ще се продават продукти за коса и тяло, бяла и цветна козметика, парфюмерия, аксесоари, оборудване за фризьорски и козметични салони от водещи производители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес