54 компании предлагат работа на студенти и млади хора в Пловдивско

54 родни и чуждестранни компании ще вземат участие в 13-ото пловдивско издание на най-големия кариерен форум у нас "Национални дни на кариерата - добра кариера, добър живот", което в града под тепетата ще стартира на 4 април (вторник) от 10 часа в Конгресния център на Международния панаир.

Студентите от деветте висши училища в града под тепетата ще се срещнат на място с потенциални бъдещи работодатели, които ще ги запознаят обстойно със стажантските програми и перспективите за кариерно развитие в съответните фирми. Съорганизатори на форума под тепетата са Община Пловдив, компанията генерален спонсор "Нестле България" и "JobTiger".

Преди самия форум "Национални дни на кариерата" в пловдивските университети ще се проведат специализирани "работилници" (уъркшопи), на които студентите имат възможност да се запознаят в детайли с подготовката на автобиография и мотивационно писмо, да чуят важни съвети за поведението си по време на интервю за работа, както и да получат кратка предварителна информация за фирмите, които участват в "Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес