Продават въздух от последния мач на Кобе Брайънт за 15 000 долара

Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Кобе Брайънт вече не е част от големия баскетбол. Гардът се отказа на 37-годишна възраст, а в последния си мач у дома в „Стейпълс Сентър“ записа цели 60 точки и така завърши славната си кариера в типичен за него стил – да е център на вниманието, демонстрирайки убийствения си инстинкт и да изнася шоу от най-висока класа пред публиката.

Много баскетболни фенове искаха да станат част от последния мач на Кобе, но не успяха да се доберат до билети. Затова вероятно са били готови на всичко, за да имат нещо за спомен от легендата. И понеже хората по принцип са склонни да продадат всичко, предприемчиви фенове, които са присъствали на последния мач, решиха да продават частица от незабравимата атмосфера на мача.

Пликове, пълни с въздух от залата, където Лейкърс победи Юта Джаз със 101:96, бяха пуснати за продажба в „ebay”.

Наддаванията достигнаха цена от 15,000 долара, което е поредното доказателство, че понякога дори пазарната икономика е напълно безсилна срещу клубните пристрастя в спорта. Хиляди направиха всичко възможно и бяха готови да дадат мило и драго, за да имат възможността да се доберат до въздуха, който е дишала легендата на Лейкърс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл