Жилищата в Пловдив поскъпнаха с 8 на сто Апартаментите с две спални станаха хит

Тръмп се появи изненадващо на световната среща на ООН за климата

Хотели са ужилени от фалита на Томас Кук Зимните курорти имат време да продадат стаите си

Борисов: България разполага с блестящи лекари и медицински специалисти, чиито опит и експертиза са известни в цял свят Работим за достъп до най-модерните методи за лечение, заяви премиерът

Застраховат армията за 192 000 лева

Стотици хиляди бедстват заради фалита на „Томас Кук” (обзор)

Почина проф. Никола Георгиев

Министър Ангелкова за фалита на туроператора „Томас Кук“: В непрекъснат контакт сме с британското посолство

Премиерът Борисов: Членството на страната ни в НАТО и ЕС е основа на отбранителната политика на България

Взрив в супермаркет в Австрия рани 9 души

АТАКА иска да се забрани продажбата на държавни имоти

Исус „умря“ на ринга, възкръсна във фейсбук (обзор)

БСП регистрира кандидатите за районни кметове, кметове на кметства и листата за общински съветници в София

Дворът на кирилицата приюти патриарх и митрополит

Вижте разяснителния клип на ЦИК за местните избори (ВИДЕО)

Зодиите – Какъв цвят е вашето яйце?

Овен

Червено, естествено

Без грам колебание хващайте червеното яйце! Стиснете го здраво и чакайте да настъпи моментът, в който с победоносен възглас “Христос возкресе!” ще потрошите черупките на цялата рода, а и на комшиите също. Вибрациите на този цвят отговарят перфектно на вашия зодиакален знак. В казана на Овена ври опасна смесица от страст, енергия, емоции и ентусиазъм. А червеното е лакмусът, който отприщва химическата реакция от смесването на тези съставки. Червеното е цветът на първата (коренната) чакра, която отговаря за оцеляването и просперитета ви, уважаеми Овни.

Телец

Пролетно зелено

Нормално е цветът на един от най-земните знаци да е пролетно зелено. Черупката на вашето яйце борец е в цвят чист и ясен като на прясно разлистените дървета. Това е цветът на буйния растеж, младостта и обновлението. Зеленото ще ви припомни, че все още пазите детското умение да се наслаждавате на живота. То е и цветът на семейното единство. Означава, че ви бива в отглеждането на растения и стопанисването на материални блага. В този цвят е чакрата на сърцето – центърът на чистата любов. Тя свързва духовната със земната енергия.

Близнаци

О-о-оранжево яйцето

Виждате ли сред пъстрите яйца да сияе едно, особено примамливо? Оранжевото! Хванете го без колебание. Това е цветът на разнопосочните способности, разнообразието, социалните умения и вдъхновението. Вашият цвят. Символ на общителността, хармонията и откривателството. И на втората – сакрална чакра. Тя отговаря за вдъхновението, творчеството и красотата, но също и за сексуалната енергия. Ще ви помогне да ограничите самоличностите си до две (колкото са и основните цветове, съставящи оранжевото) – войнстващо червена и сияйно жълта.

Рак

Ярка циклама

Цикламено се получава най-лесно със стандартните бои за яйца под формата на таблетки. Не е нужно да полагате конкретни усилия, за да го постигнете – просто се пробвайте да боядисате червено яйце. Този цвят на несполучило червено, който е средно между лилаво и пембе, най-вярно отразява мечтателната ви и комплексна особа. В него е обагрена аурата на теменната чакра – на висшето познание, духовност, мъдрост и просветление. Цикламеното яйце ви осигурява победа и късмет. Не се колебайте да го запазите за себе си – това си е вашият потенциален бияч.

Лъв

Слънчево жълто

Ако има златно яйце, вземете него. Но при липсата на такова ще трябва да се задоволите с възможно най-жълтото в купчината с нашарените великденски яйца. То ще ви донесе нужните вибрации. Този цвят олицетворява чувството за хумор, интелигентността, смелостта и силата – все качества, които са присъщи на представителите на Лъва, но които няма да му е излишно да бъдат подсилени в нощта на Възкресение. Това е и цветът на чакрата на слънчевия сплит – манипура, центърът на нашата сила, воля, успех, мъдрост, емоционална чувствителност, лична власт и его.

Дева

Небесносиньо

За Девите запазете сините яйца. Те ще успокоят вечно търсещия им съвършенството дух и ще ги заредят с търпение. Синьото е цвят, който дава подкрепа и спокойствие. Той е и цветът на петата чакра – на гърлото. Тази чакра отговаря за красноречието, творческото изразяване, комуникацията, артистичността, дипломацията и колективността. Небесносиньото великденско яйце в ръката на Девата е бомба в крепостта на агресивността, нахалството или самохвалството на някои други знаци – примерно на тези, стиснали червени или жълти яйца.

Везни

С цвета на изумруд

Яйцето, което е с цвета на морето или зелено като изумруд, е ваше – вземете го без свян, ако трябва го изтръгнете от ръчичката на малко детенце. Зеленото носи вибрациите на вашия зодиакален знак, затова и първото яйце, с което ще се чукнете, е хубаво да е в този цвят. На вас, за разлика от Телеца, зеленото носи душевно равновесие, спокойствие и хармония с природата. То подсилва инстинкта ви за оцеляване и ви позволява да чуете по-ясно зова на сърцето си. Както вече споменахме, зеленото е цветът на сърдечната чакра.

Скорпион

Свийте го от рогатия

Откраднете яйцето на Овена, защото червеното е и вашият цвят. То е въпрос на гледна точка, но всъщност аленото яйце е първо ваше, а чак след това идват претенциите на онези хвалипръцковци, родени от 21 март до 20 април. Цветът отговаря на душевната ви настройка – дълбок, силен и плътен като като кръвта, която ви се иска да лочите в моменти на искрен бяс. например, когато някой посяга на вашето яйце. Този цвят – на първата чакра, събужда дълбоката ви чувственост, подсилва вълшебството на вашата любов и мощта на интелекта ви.

Стрелец

Заложете на виолетово

Ако ще избирате великденско яйце от кюпа, вземете виолетовото. Така увеличавате шансовете си да надвиете всички в яйцеборството. Лилавият цвят развива духовността, интелекта и авантюризма – качества, които високо цените. Той дава криле на вечно търсещите просветление и приключение Стрелци. Разбира се, той е и цветът на теменната чакра. Интуитивното познание, стремежът към мъдростта и истината са качества, свързани с добре развитата теменна чакра, и са почти пряко следствие от това, че на Великден ще грабнете виолетовото яйце.

Козирог

Под индигото

Цветът на престояло в тъмносинята боя яйце за вас не е дефект, а положителен ефект. Ако си откриете такова едно тъмносиньо, почти черно, да знаете – ваше си е. С него ще потрошите черупките на всички, дори на най-малките джеременца, така че къщата ще се огласи от рев на разочаровани мъници. Този цвят дава турбоускорение на невероятно силната ви интуиция и ще отвори третото ви око, нищо че предпочитате да го държите здраво примижало и да се осланяте само на разума. Поне този път последвайте инстинкта си. Изберете индиговото яйце.

Водолей

Само цвят лилав

Ако в дома ви има Рак или Стрелец, обмислете си стратегията. Защото ще се борите за едно и също яйце в цвета на вътрешното познание и мъдростта – виолетово-цикламено-лилавото. Този цвят събужда радостта в душата ви и ви помага да намерите отдушник на онзи вековечен зов – гласа на изкуството. Вибрациите на лилавото ще отприщят творческите ви потоци и те ще бликнат във всички посоки. Вече споменахме, че теменната чакра сияе в този диапазон. На вас специално това ще ви помогне да предадете реформаторските си идеи на благодарния свят.

Риби

Морски дълбини

Видите ли в кошничката яйце с цвета на морски дълбини, няма да е нужно да ви подтикваме – вие сами ще посегнете на него. Това е цвят, който безмълвно ви зове. За прозаичния Козирог той може да е индигово син, но за вас е цветът на дълбоката вода – дълбока, като душата ви. В него намирате утеха, защита и спасение от злините на този свят. По принцип Рибите сте силно интуитивен знак, а индиговото действа като стимулант на вашата способност да съзирате отвъд видимото – то е цветът на третото око. Дръжте здраво тъмносиньото яйце!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.