Aнтикорупционната комисия с иск за 1,163 млн. лева срещу ген. Кирчо Киров

ОИК в Търново откри нарушение на Изборния кодекс в плакатите на Весела Лечева Коалицията БСП за България имат 24 часа да ги подменят

Програмист спечели голямата награда на „Лукойл Клуб“

Министерството на транспорта готви нова концесия за летище Пловдив

СЕМ прекрати предсрочно мандата на директора на БНР Светослав Костов

Грипът увеличава риска от инфаркт 6 пъти

Нови стандарти при административното обслужване ще подобрят обратната връзка с потребителите

Разкриха кражба от дома на британец Единият извършител често гостувал на чужденеца

МВнР провери провокативна карта на Турция, включваща територия на България Не е публикувана от профила на турския военен министър Хулуси Акар, съобщиха от Външно

Цвети Радойчева пя на френски на Парижкия бал

Задържаха дилър и негов клиент в момент на сделка в ж.к. „Красно село“ в София

Съсед сигнализирал за насилие над 4-годишно дете, задържан е таткото

Очакват резултатите от хистологично изследване на Стефан Данаилов

Борисов кацна в Брюксел за участието си в заседанието на Европейския съвет

Путин за Великден: Църквата прави много за съхраняването на мира

Президентът на Русия Владимир Путин и премиерът на страната Дмитрий Медведев присъстваха на вечерното богослужение в храма „Христос Спасител“ в Москва. До тях са съпругата на Медведев Светлана и столичният кмет Сергей Собянин. Снимка: Кремъл

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички граждани на Русия, отбелязващи Светото Христово Възкресение, съобщиха от Кремъл.

„Великият празник Пасха събужда най-добрите чувства в сърцата на милиони вярващи, обединява ги около непреходните духовни ценности на православието, на многовековните исторически и културни традиции на нашия народ“, казва Путин в поздравлението си.

„И, разбира се, на този празничен ден отбелязвам огромната съзидателна роля на руската православна църква в областта на просвещението и благотворителността, укрепването на нравствените ценности на обществото и възпитанието на подрастващото поколение“, пише още руският президент.

„Църквата прави много за решаване на насъщните социални проблеми, за съхраняването на междунационалния и междурелигиозния мир. Тази работа заслужава дълбоко и искрено признание“, акцентира руският президент.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.