Съдбата на Джон Сноу официално вече е известна! Кит Харингтън има специално послание за феновете

Съдбата на любимеца на феновете от култовия сериал "Игра на тронове" стана известна във втори епизод от новия шести сезон. Ако още не сте гледали серията, ви предупреждаваме, че тази статия съдържа ОГРОМНИ спойлери!

Джон Сноу....е жив! Командирът на Нощната стража беше съживен чрез магия от Червената жрица Мелисандра. Тя извърши специален ритуал, след който Джон Сноу отвори очи и си пое дъх. Социалните мрежи по целия свят бяха завладяни от бурни реакции на феновете на сериала и книгите. Коментари от рода "Той е жив!", "Плача от радост", "Знаех си!" и т.н. бяха публикувани в Туитър и Фейсбук и всички ликуваха след края на епизода, озаглавен "Вкъщи" (Home).

Дори Кит Харингтън, който изпълнява ролята на Сноу не остана безучастен. Появи се видеоклип, в който Харингтън се извинява на феновете си. Ето и какво точно каза той:

"Извинявайте! Искам да се извиня, че излъгах всички. Радвам се, че хората бяха тъжни, че той умря. Най-големият ми страх беше, че на хората няма да им пука. Или, че ще реагират "Ами добре, Джон Сноу умря." Но изглежда, че хората имаха подобна реакция като тази след епизода "Червената сватба", че скърбяха. Това означава, че аз или сериала правим нещо както трябва."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали