Берое организира кастинг за таланти

Детско-Юношеската Школа на Берое ще проведе кастинг на 23 май на базата над ст. "Берое" за играчи родени през 2002, 2003, 2004, 2005 година, съобщава "Спортал".

Базата на ПФК "Берое" разполага с 3 тревни терена от висок клас, 1 изкуствен терен, зала за видеоразбори и всички необходими пособия за провеждането на професионален и качествен тренировъчен процес.

Всички играчи в школата на Берое за освободени от такси, екипировката е безплатна, а настаняването на играчите живеещи извън Стара Загора е в хотел "Зеления Хълм", където играчите ще спят и ще се хранят безплатно.

За родените през 2002г. и 2003г. началото на кастинга е 11.00ч, а за родените през 2004г. и 2005г. началото на кастинга е 16.00ч.

За участие на кастинга, желаещите ще трябва да изпратят e-mail на [email protected] или да изпратят съобщение в страницата на ДЮШ "Берое" Стара Загора във facebook : https://www.facebook.com/academyberoe/

В заявката трябва да бъдат упоменати : 3 имена, Дата на раждане, Позиция на играча, от кой град е и в кой отбор е играл досега.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ