На Острова: Нямахме дори сценична треска

Медиите в Англия останаха сериозно разочаровани от играта на „Манчестър Сити“. „Отпадаме и го заслужаваме“, „Без старание, без желание и воля - толкова!“, „Не се изпотихме“ и „Нямахме дори сценична треска“ са само част от заглавията на материалите, които са посветени на двубоя в Мадрид. От играчите най-сериозни критики отнасят Яя Туре, Серхио Агуеро и Кевин де Бройне.

„Срамно бе да наблюдаваш тромавия котдивоарец - пише в. „Дейли мейл“. - Туре е велик играч, но срещу „Реал“ изглеждаше като сакат.“

„ББС“ пък захапва Агуеро.

„Няма гол през последните 5 мача в турнира - пише медията. - Това е най-дългият му сух период. Няма дори и точен удар през последните 522 минути в Лигата.“

Кевин де Бройне е наречен анонимник от канала „Фокс“. Телевизията добавя, че на „Етихад“ трябва да се засрамят и от факта, че отбор като „Лестър“ стана шампион на Англия.

„В цифри „Сити“ струва около 420 млн. паунда, а „лисиците“ - 10 пъти по-малко - пише „Фокс“. - Това дори е по-срамно от играта ви на “Бернабеу“!

Витрината на мача реванш с „Реал“ показва, че в Англия с право критикуват своите. За 90 минути „Сити“ не отправи нито един точен удар към вратата на домакините.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят