Честит рожден ден, тото!

Вече 59 години Български спортен тотализатор радва българите с парични и предметни награди. Години наред, когато включим телевизора си в неделя, точно в 18.30 часа, националната телевизия излъчва тегленето на тиража на Български спортен тотализатор. Няма човек, младеж или дете в България, което да не познава сферата и числовите топки на тотото и да няма поне една история със свой близък или познат, спечелил сума от тотото през годините. Със спортния тотализатор са отгледани цели поколения и затова той е станал част от живота на българите.

„Татеее, започва тотото!“ и бащата тича с лист и химикалка в ръка, а жена му стиска палци в кухнята и мечтае за големия джакпот. С времето и новите технологии и СПОРТ ТОТО се промени, има вече тираж и в четвъртък, можеш да залагаш онлайн по всяко време на денонощието, можеш да проверяваш печелившите числа не само в тото-пункта, а и в интернет и още редица новости. Но важното е, че то - истинското Тото носи своя дух, има своите традиции и обича своите запалянковци.

За рождения си ден единственият държавен хазартен оператор въвежда промени в три от своите най-предпочитани от хората числови игри. В най-старата и обичана тото игра – „Тото 2 – 6 от 49“, при уцелване на джакпота той ще стартира от 2 000 000 лева. В играта, в която джакпотът пада най-често – „Тото 2 – 6 от 42“, след всяко свое падане той вече ще започва от 200 000 лева. Джакпотът в играта „Тото 2 – Зодиак“ става фиксиран – 3 000 000 лева! Въвежда се и бонус джакпот, също фиксиран, от 30 000 лева за позналите пет числа, но не уцелили печелившата зодия. Въвежда и нова числова игра „Тото 2 – Рожден ден“, която дава възможност на участниците да играят с рождени дати – на свои и на близки хора, както и с други значими за тях дати.

Новата числова игра „Тото 2 – Рожден ден“ и промените в „Тото 2 – 6 от 49“, „Тото 2 – 6 от 42“ и „Тото 2 – Зодиак“ влизат в сила от 37-и тираж, залози за който се приемат от 9 май 2016 г.

Честит Рожден Ден, Тото! Пожелаваме си много паднали джакпоти и още повече награди!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото