На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Честит рожден ден, тото!

Вече 59 години Български спортен тотализатор радва българите с парични и предметни награди. Години наред, когато включим телевизора си в неделя, точно в 18.30 часа, националната телевизия излъчва тегленето на тиража на Български спортен тотализатор. Няма човек, младеж или дете в България, което да не познава сферата и числовите топки на тотото и да няма поне една история със свой близък или познат, спечелил сума от тотото през годините. Със спортния тотализатор са отгледани цели поколения и затова той е станал част от живота на българите.

„Татеее, започва тотото!“ и бащата тича с лист и химикалка в ръка, а жена му стиска палци в кухнята и мечтае за големия джакпот. С времето и новите технологии и СПОРТ ТОТО се промени, има вече тираж и в четвъртък, можеш да залагаш онлайн по всяко време на денонощието, можеш да проверяваш печелившите числа не само в тото-пункта, а и в интернет и още редица новости. Но важното е, че то – истинското Тото носи своя дух, има своите традиции и обича своите запалянковци.

За рождения си ден единственият държавен хазартен оператор въвежда промени в три от своите най-предпочитани от хората числови игри. В най-старата и обичана тото игра – „Тото 2 – 6 от 49“, при уцелване на джакпота той ще стартира от 2 000 000 лева. В играта, в която джакпотът пада най-често – „Тото 2 – 6 от 42“, след всяко свое падане той вече ще започва от 200 000 лева. Джакпотът в играта „Тото 2 – Зодиак“ става фиксиран – 3 000 000 лева! Въвежда се и бонус джакпот, също фиксиран, от 30 000 лева за позналите пет числа, но не уцелили печелившата зодия. Въвежда и нова числова игра „Тото 2 – Рожден ден“, която дава възможност на участниците да играят с рождени дати – на свои и на близки хора, както и с други значими за тях дати.

Новата числова игра „Тото 2 – Рожден ден“ и промените в „Тото 2 – 6 от 49“, „Тото 2 – 6 от 42“ и „Тото 2 – Зодиак“ влизат в сила от 37-и тираж, залози за който се приемат от 9 май 2016 г.

Честит Рожден Ден, Тото! Пожелаваме си много паднали джакпоти и още повече награди!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.