Нови лица и цветове за А6 и А7

Година и половина след големия фейслифт А6 и А7 преминаха още един, но по-малък. Двата модела на Audi получават нови брони, цветове, дизайнерски акценти и по-богати възможности за свързаност. Отвън корекциите засягат най-вече лицето на автомобилите. При А6 има по-ярко изразени контури на въздуховодите в предната броня. Блестящи черни декорации на страничните вентилационни отвори подчертават долната хоризонтална част на решетката. Страничните прагове и задната броня са с по-изразителни контури, инсталиран е и нов дифузер. Екстериорният пакет S line добавя решетка с изцяло черен корпус и ламели от блестящ хром, а хромирани лайстни акцентират върху формата на страничните въздуховоди.

Цветовата палитра на моделните семейства А6 и А7 се допълват с два нови атрактивни тона за лаковото покритие - Matador Red и Gotland Green, като вторият може да се поръча и за S моделите. Кафявият цвят Java (досега предлаган ексклузивно само за A6 Allroad Quattro) вече е наличен и за A6 и A7. Разширен е и изборът на дизайн на джантите.

Интериорът получава ново LED осветление и декоративни апликации от алуминий или брезово дърво. Голямата новина са подобрените възможности за свързаност и забавления, тъй като интерфейсът за интеграция на смартфони поддържа стандартите Apple Carplay и Android Auto. Технологията Audi Phone Box позволява на пътниците да зареждат телефоните си безжично по индуктивен път. Инфоразвлекателната система добавя два преносими таблета за задните места, които функционират пълноценно и извън автомобила.

Офроуд характерът на A6 Allroad Quattro е още по-силно афиширан - отвън със сиви елементи за контрастни двуцветни екстериорни комбинации, а отвътре със спортни кожени седалки.

Коментари

Задължително поле