"Виваком" в партньорство с феновете на "Левски"

Европейските традиции при синергията между футболните клубове, техните спонсори и привържениците, се пренасят и на българска почва. Във футболна Европа отдавна е практика големите отбори и фирмите – спонсори, да осигуряват в полза на феновете множество преференции. Това създава допълнителна спойка между привържениците и клуба, като целта е отборът да върви напред и да побеждава.

От мобилния оператор Виваком потвърдиха, че предстои подписването на официален договор между телекома и Националния клуб на привържениците на „Левски“, който ще осигури възможност на сините фенове да се присъединят към партньорските оферти на Виваком. Виваком има сключени договори с десетки компании в различни области – в сферата на банковото дело, вносители на автомобили, големи търговски вериги, туроператори, хотелски комплекси и други, които предоставят търговски отстъпки на клиентите на компанията, а сега преференциите ще се пренесат и върху феновете, които ползват услугите на мобилния оператор.

В допълнение, във Виваком са предвидили и средства от порядъка на 120 000 лева на година, които ще бъдат използвани за финансиране на организираните от привържениците на „Левски“ спортни прояви и събития.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ