Истерията за билети във вихър, останаха само за сектор "Б"

Истерията около билетите за финала за Купата на България между ЦСКА и "Монтана" е във вихъра си. Останали са места единствено в сектор "Б", които струват по 10 лева. Там ще бъде настанена и агитката на "Монтана", за която е отделен един блок и две буферни зони за охрана. Феновете на ЦСКА са изпълнили всички места в секторите "А", "В" и "Г". Дори за футболистите на двата отбора и семействата им не са отделени специални позиции. Всеки си купува сам билетите. Много запалянковци от чужбина също са си купили по интернет билети и ще долетят специално за дуела на 24 май.

Докато "червените" се готвят за големия мач, рутинно взеха още една победа в югозападната "В" група. Гостуването срещу "Пирин" в Гоце Делчев завърши 3:0. Халфът Самир Аясс откри резултата в 14-ата минута с глава. А малко по-късно Георги Самокишев помогна на ЦСКА с автогол. Дежурното си попадение вкара Костадин Хазуров от дузпа след почивката. Стигна се и до комичната ситуация "Пирин" да си вкара автогол от тъч. Но понеже никой не пипна топката след хвърлянето, попадението не бе зачетено.

"Пирин", който до преди два сезона бе в елита, нареди четвърта поредна загуба. ЦСКА пък се върна на победния кръг, след като в миналия кръг за първи път не победи - 2:2 срещу "Сливнвишки герой".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ