Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

Общината поиска повече дисциплина от такситата

Такситата да предлагат по- качествени услуги на жителите на Бургас. Това условие поставя общината на превозвачите. Най- честите оплаквания от страна на граждани са лошата хигиена на колите, невъзпитано поведение на шофьорите и пушене по време на курса. Проблемите, които спират предлагането на по- добра услуга бяха обсъдени на специална среща на таксиметрови превозвачи със заместник кмета Красимир Стойчев. Тя се проведе по инициатива на представители на таксиметрови фирми в града. В нея участваха още ръководителите на местните структури на Комисията за защита на потребителите, ДАИ, директорът на Общинското звено за безопасност на движението Иван Гюлев и директорът на дирекция “Икономика и стопански дейности” в Община Бургас Ивелина Стратева.

Община Бургас пое ангажимент да улесни достъпа за трудноподвижни хора, които искат да стигнат до автогара “Юг” с такси. Тъй като влизането на “жълтите автомобили” в този район не е позволено, трудноподвижните хора ще слизат на жп гарата, откъдето специално лице ще ги поема и ще им помага да се придвижат до автогарата.

За по-добрата ориентация на гражданите на новите автобусни спирки в Бургас ще бъдат поставени специални карти, които ще указват къде се намират най-близките стоянки за таксита.

Нелоялната конкуренция в бранша- краденето на клиенти също влияе негативно на качеството на услугата, коментираха участниците в срещата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.