Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Общината поиска повече дисциплина от такситата

Такситата да предлагат по- качествени услуги на жителите на Бургас. Това условие поставя общината на превозвачите. Най- честите оплаквания от страна на граждани са лошата хигиена на колите, невъзпитано поведение на шофьорите и пушене по време на курса. Проблемите, които спират предлагането на по- добра услуга бяха обсъдени на специална среща на таксиметрови превозвачи със заместник кмета Красимир Стойчев. Тя се проведе по инициатива на представители на таксиметрови фирми в града. В нея участваха още ръководителите на местните структури на Комисията за защита на потребителите, ДАИ, директорът на Общинското звено за безопасност на движението Иван Гюлев и директорът на дирекция „Икономика и стопански дейности“ в Община Бургас Ивелина Стратева.

Община Бургас пое ангажимент да улесни достъпа за трудноподвижни хора, които искат да стигнат до автогара „Юг“ с такси. Тъй като влизането на „жълтите автомобили“ в този район не е позволено, трудноподвижните хора ще слизат на жп гарата, откъдето специално лице ще ги поема и ще им помага да се придвижат до автогарата.

За по-добрата ориентация на гражданите на новите автобусни спирки в Бургас ще бъдат поставени специални карти, които ще указват къде се намират най-близките стоянки за таксита.

Нелоялната конкуренция в бранша- краденето на клиенти също влияе негативно на качеството на услугата, коментираха участниците в срещата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.