Блъснаха момче с тротинетка, изскочило на булевард в София

Продължава издирването на 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян

На 23 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 23.10.2019

Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Лютви Местан: Станишев и крахът на БСП са виновни за падането на кабинета „Орешарски“

Единствената и самодостатъчна причина, поради която този кабинетът „Орешарски“ си отиде, е тоталният крах на БСП с тогавашен председател г-н Станишев на европейските избори, заяви лидерът на ДОСТ Лютви Местан.

„Във връзка с твърденията, че на кафе с г-н Борисов е било договорено свалянето на Кабинета „Орешарски“, искам да припомня на г-н Станишев и на другарите му от БСП, които напоследък разгръщат тази теза, в това число и на партийния конгрес, следното :
1. С г-н Борисов съм пил не едно кафе, може и чай да сме пили, както и самият той е казвал.

2. И в най-смелите си предположения обаче не съм допускал, че е възможно „другарите“ от БСП да визират кафето от 22 март 2014 година в Кърджали, защото то беше пито пред кърджалийската общественост (справка Милко Багдасаров) и медиите, които наблюдаваха не само отпиването, но бяха преки слушатели и на целия разговор. Там и дума не стана за Кабинета „Орешарски“, нито за свалянето му, защото беше кафе на кърджалийското гостоприемство.

3. Точно от уважение към горепосочения факт все си мислех, че са имали предвид други – късни по време кафета, каквито безспорно сме пили.

4. Най-нелицеприятният факт за г-н Станишев е този, че и при късните кафета, които сме пили с г-н Борисов, не са договаряни каквито и да са действия за сваляне на Кабинета „Орешарски“, защото единствената и самодостатъчна причина, поради която този Кабинет си отиде, е тоталният крах на БСП с тогавашен председател г-н Станишев на европейските избори. Крах, който предопредели и нерадата му участ да се раздели с поста си на председател на БСП и да потърси пристан в Брюксел в нарушение на „другарската“ си дума пред г-н Курумбашев, когото „прогони“ предсрочно от 42-я Парламент. Имам предвид обещанието на г-н Станишев не само пред Курумбашев, но и пред българските социалисти, че дори да бъде избран, няма да отиде евродепутат. Къде сте сега, г-н Станишев? Май в Брюксел, точно в Европарламента, нали ?!…“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.