Ибрахимович си тръгва от ПСЖ

Голямата звезда на ПСЖ Златан Ибрахимович сложи край на спекулациите около неговото бъдеще. Шведският национал ще има нов отбор от лятото, след като обяви, че ще напусне настоящия си тим след края на сезона.

"Моят последен мач на „Парк де пренс“ - написа нападателят в социалните мрежи преди домакинството на „Нант“ от Лига 1 - Дойдох като цар, тръгвам си като легенда."

До края на сезона ПСЖ има да играе и финал за купата на страната срещу „Олимпик“ (Марсилия), като именно това ще бъде и последният двубой на Ибра с екипа на френския шампион. Той пристигна в Париж през 2012 г., след което спечели 4 титли в Лига 1.

Веднага след като стана ясно, че Ибрахимович ще си търси нов отбор, английската преса обяви „Манчестър Юнайтед“ за фаворит за подписа на снажния футболист.

Според британския в. „Телеграф” „червените дяволи“ са готови да направят 34-годишния нападател най-скъпоплатения играч във Висшата лига. Апетити към него има и от бившия му клуб „Милан“, където търсят освежаване на атаката за новия сезон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят