Новият председател на ДПС от Демир баба теке: Готови сме на избори и участие в следващата власт

"Ние сме готови за избори. Ние сме готови да участваме в следващата власт, за да има стабилност в нашата родина", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на традиционния митинг-събор на движението в местността Демир баба теке, цитиран от БГНЕС.

„От тук, където се обединяват сърцата и душите ни, за да ни дадат онази енергия да се борим за свободата, за правата и свободите, за достойнството, и за демокрацията в нашата родина, заявяваме: Нашата любов е по-силна от вашата омраза. И нищо не може да ни победи. Вашата омраза не може да победи нашата любов", каза в словото си Карадайъ.

„27 години отстояваме тази демокрация, защото имаме онова обединение отпреди 27 години. И това обединение се нарича Движение за права и свободи. 27 години успяваме, но имахме и своите пропуски и грешки. Ние трябва да ги отчитаме днес на тази поляна. Ако в някой от моментите сме имали пропуски, грешки и ако допускаме някои грешки, вие сте абсолютно прави да ни коригирате и ние сме длъжни да отчетем онези сигнали, които ни давате. Ако не ги отчетем, няма да сме заедно. Щом сме заедно, значи сме отчели нашите грешки. Но онези временни явления, хора които заради лични амбиции, мераци са минали през ДПС и си мислят и се възползват от някои моментни пропуски на ДПС и се заявяват като политически идеолози", каза още новият председател на ДПС.

Коментари

Задължително поле