Спипаха 400 литра нелегален алкохол в къща в Поликраище

Има риск от разхлабване на фискалната политика

Задържаха младеж, пребил жена от Елена

Неправоспособен и пиян водач карал мотор без номера

Проф. Георги Рачев: Катастрофалните сценарии за климата не се потвърждават, но продължава бавното затопляне В Черно море толкова високи температури не са регистрирани от 40 години, каза климатологът

На 79-годишна възраст почина Жорж Ганчев

Друсат се с райски газ в заведенията по морето

Григор Димитров падна с още 4 места в световната ранглиста Това е най-лошото класиране за българина от 28 май 2012 г.

Руски изтребител летя в близкия комсос (ВИДЕО)

Изтича срокът за подаване на заявления за АЕЦ „Белене“

Каква е разликата между добрия и страхотния адвокат?

Румяна Арнаудова: Мартин Трифонов е убил детето с камък

Датският премиер: Идеята да продадем Гренландия на САЩ е абсурдна

Семейство с деца излетя от пътя заради коне в Благоевград

Възстановено е движението по столичния булевард „България“

Според новият председател на СЕМ всички в състава му са специалисти

Процедурата за избор на генерален директор на БНР е била приета много добре и в самото радио, и в медийната общност. Това означава, че хората ни вярват и това доверие допълнително ни мотивираше, каза новият председател на СЕМ Мария Стоянова. Според нея новият състав на СЕМ няма нужда от допълнително време за сработване, защото всички са професионалисти и си вършат работата.

Според Стоянова сред 12-те кандидати за генералеш директор на националното радио има изключително ангажирани, “мотивирани и вдъхновени от темата “радио”, което ще направи изборът на медийния регулатор много труден.

За всяка свободна и нормално функционираща държава е важно да има независими, плуралистични и силни обществени медии. В ЕС вече се наблюдава тенденцията те да се трансформират от само медии в културни институции със значителна роля в културния живот на съответните държави, каза Мария Стоянова и добави, че трябва да има повече дискусии как да се осъществи този преход у нас.

Новият председател на Съюза за електронни медии Мария Стоянова не пропусна да коментира и изявата на Поли Генова на международния конкурс „Евровизия“.

„България не е традиционен участник в “Евровизия”, участва отскоро. Тя не е известна нито с музикална индустрия, нито с шоу индустрия. Ние прохождаме на тази сцена. И на това европейско, а вече и световно първенство, България печели 4-тото място. Ние имаме нужда от хубави новини и трябва да умеем да им се радваме“, каза тя.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.