Слави и Ку-ку бенд забиват в O2 Арина в Лондон на 9 юни Най-голямата зала в Европа ще отвори врати за родните музиканти

Чужденци разбиха сладкарница в София и откраднаха десерти Нарушителите сами признават вината си

Русенци на протест за чист въздух

Русия е готова да помогне за решаване на конфликта в Африн

Ученик помогна за залавянето на крадец, опитал да разбие къща

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 20 февруари 2018

Почетоха Левски в Сливен и областта

Виктор Орбан към Бойко Борисов за Западните Балкани: Заби брадва в голямо дърво (обзор)

Санират, ако намерят още пари Довършват само сградите, където ремонтите са започнали

“Елпром Троян“ с технологичен скок в бъдещето

Поклонението пред паметта на Васил Левски в София през обектива на “Труд”

Чадърите в Бургас само от бяло до охра

Чуждите инвестиции в имоти паднаха с 83% Пред декември намалява върнатото финансиране на компаниите майки

Отпадат строителни такси ОП внесоха промени в Закона за устройство на териториите

Румен Радев: Днес сме република. Но чиста ли? Свята ли?

Кметът на Пловдив пробва кулинарни изкушения от 9 държави

Кметът на Пловдив Иван Тотев опита кулинарни изкушения от 9 държави по време на международния фестивал “България посреща вкусовете на света”, който се провежда в 7 града у нас и този под тепетата е един от тях. Свои щандове на паркинга на МОЛ Пловдив бяха подредили посолствата у нас на Великобритания, САЩ, Дания, Италия, Израел, Румъния, Индия, Венецуела и Индонезия, като лично посланиците на последните две държави – Ориета Капони и Сри Атари Рашид, уважиха промоциите на ястията от националните си кухни.

Американците пък бяха наредили на щанда си всички най-известни марки уиски и бърбън, които предлагаха заедно с традионната “Кока-Кола”. “Храната е философия, традиция и изкуство, а вече туристически и културен бранд, с който се свързва всяка страна. Един живот сигурно не стига на човек да обиколи всички тези страни и да опита от кухните им, но ето те са тук в Пловдив”, каза кметът Иван Тотев преди открие кулинарния фестивал и дегустира най-доброто от всяка национална кухня.

Гастрономическата вакханалия в МОЛ Пловдив продължи цял ден с шоу програми от чуждестранни готвачи от Индонезия, Мексико, Египет, Италия, САЩ и Индия и уъркшопи и презентация на кулинарна академия HRC. Тя предлага обучение на любители и професионални готвачи в 4 семестъра при цени от 1750 евро на семестър за студенти от държави от ЕС и 2200 евро за желаещи от други страни.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.