Венци Стефанов за феновете на "Славия": Изроди! Да псуват собствените си деца

"Това са някакви изроди, щом си позволяват да освиркват собствените си деца. Сега разбирам колко страшно е да си прост, но какво да направим - така са ги създали, така са се родили и така са възпитани. Тези гадове толкова ли са просто? Не мога да разбера - предрусани ли са, или са хванати от гората. Имах чувството, че ако бяха дошли от джунглите на Амазонка, нямаше да са такива простаци." 

Това заяви пред "7 дни спорт", босът на "Славия" Венцеслав Стефанов след като отборът му беше разгромен с 5:0 от "Лудогорец" на стадион "Славия". Феновете на най-стария столичен клуб освиркаха играчите и ги изпратиха с подигравателни знаци и обръщения в съблекалните. Някои от възпитаниците на Александър Тарханов сериозно се разстроили от отношението на привържениците на отбора. 

"Стана ми ужасно болно, когато влязох в съблекалнята и видях тези млади момчета да плачат. Болеше ги заради тази сган, която ги обиждаше. Да, Стефан Велков и Янис Карабельов сбъркаха и оттам се обърна мачът. Тези идиоти обаче трябва да разберат, че трябва да се даде време и шанс на талантите", коментира още Стефанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ