„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница и с. Лозен,

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка със строително-монтажни работи на резервоар „Железница“, с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Железница, на площада.

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка с диагностика на водопровод, ул. „Брождан“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа.

на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Момина сълза“, ул. „Простор“, ул. „Брождан“, ул. „Синчец“, ул. „Здравец“, ул. „Детелина“, ул. „Незабравка“ и ул. „Кайгана“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Момина сълза“, ъгъла с ул. „Детелина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Коментари

Задължително поле