Светльо Витков опроверга Слави и му пожела: Да влезете в политиката и да промените България, но не като Бареков

Лидерът на партия "Глас народен" Светльо Витков отговори на твърденията на шоумена Слави Трифонов, че си е купил "Мерцедес" с парите, които е получил от държавната субсидия. Слави бе гост в предаването на Цветанка Ризова вчера по БТВ.

"Цитирате статия на в. "Уикенд", който и вие неведнъж сте съдили. Би трябвало да сте запознат, че осъдих въпросната медия на първа инстанция за статията, която ме набеждава, че съм си купил "Мерцедес" с държавна субсидия. При това адвокатът ми е същият, който води и вашите дела. Искам да ви кажа и следното: да говорите неверни неща в национален ефир, а да твърдите, че изричате истини, е езикът на политиците, който вие така усърдно критикувате и който език аз също не понасям. Пожелавам ви да влезете в политиката и да промените България, но не като Бареков. Винаги досега съм изпитвал респект и симпатия към вас и професионализма на екипа ви. Надявайки се, че вашето изявление се дължи на незнание, а не на лично отношение, оставам с уважение", заяви в свое видеообръщение в Youtube бившият фронтмен на група "Хиподил".

И добави: "Мерцедесът се продава. Не е в отлично състояние, на 9 години, 321 000 км, кожен салон, има нови две летни гуми, лети джанти. Виждал си го през 2008 г., нема се минеш".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини