Сезонът започва: Тайнствен чужденец чупи чаши и рани пиколо в Слънчев бряг

Тайнствен чужденец, вероятно британец, сътвори първият скандал в хотел в Слънчев бряг. Мъжът бил турист, много пиян и говорел на английски език. Инцидентът станал в хотел "Зорница" в курорта.

Час и 45 минути след полунощ, той се появил на рецепцията на хотела, свалил тениската си и счупил стъклена чаша, която размахал под носа на администратора. До служителят на хотела бил и пиколото.

Двамата служители се опитали да изведат непознатия от хотела и докато буквално се борели с него, той порязал пиколото по лявата ръка.

Раненото момче е на 18 години, от Бургас. Тъкмо се хванало за сезона да припечели някой лев. Това бил третият работен ден на младежа, който спешно е откаран в болница "Бургасмед", казаха хора от комплекса. Наранен е в областта между пръстите и китката на лявата ръка.

Инцидентът станал в малките часове в петък. До късния следобед мистериозният чужденец не бе открит. "Търсим го, разпространили сме запис от камерата на хотела, но до момента не е открит. Никой не го познава", казаха полицаи. Ченгетата са пранили запис и на ленището, за да не се опита да избяга.

Предстои операция на ръката на 18 годишния бургазлия за възстановяване на засегнатите сухожилия.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Миналата година "сезонът на скандалите" откри също англичанин, но чак на 10- ти юли. Тогава 31-годишен пиян британец открадна количка с бебе от ръцете на майката и побягна. Това стана на главната алея в Слънчев бряг. Бащата веднага хукнал след откачения чужденец, но когато го настигнал, британецът го ударил в лицето. Намесила се полицията, а развръзката за младото българско семейство от Русе в крайна сметка бе щастлива, като изключим стреса. По- късно като изтрезнял британецът казал че не помни какво е станало, но май искал да се пошегува.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право