България търси мистър

Отличените левенти

В месеца на буквите, смелостта и труда, български мъже се състезаваха по красота.

Може ли събитие като конкурса „Мистър България“ да протече в умилително кичозната атмосфера на абитуриентски бал?

В ролята на домакини и оценители на мъжката красота и талант се представиха Евгени Минчев и Ваня Червенкова. Като част от журито на конкурса лорд Минчев изглежда видимо щастлив от възможността да покаже отново чадъра си. Десенът в ментово-зелено крие сърцевина от рози и интересно разнообразява фланелената част от тоалета му. Брошката на ревера обединява в едно цветовете на останалите аксесоари и нежната поетична душа на паркетния лъв.

Мадам Червенкова, по подобие на горда майка на зрелостник, е избрала младежко одеяние и стил. Блестящата минирокля е подбрана така, че да демонстрира изфиняла снага. Белите обувки със златни муцунки и русите оттенъци в омбрето на косата завършват и довършват попфолк визията на бизнесдамата.

И достигналите до финала, окичени с лентите на отличниците, призьорите на конкурса...

За най-желан българин бе обявен Георги Йовчев, бивш волейболист на „Черно море“ (Варна) и настоящ студент в НБУ, а негови подгласници се оказаха Даниел Георгиев - лице на Sofia Fashion Week и топмодел в Милано, и автомобилният инженер и ММА шампион Борислав Михов.

В ролята на красивата братовчедка, задомена успешно в чужбина, се представя Наталия Гуркова. Очарователната Мис България 1998-а бе заложила на фамозна дантелена рокля и идеално кръгли очертания в областта на деколтето, за импровизираната разходката на чантата си в модел Chanel 2.55.

Като „черната овца“ на рода, към партито се присъедини и Анита Мейзер. Облечена в бяло, но без клонка от маслина, а с блестяща чантичка в ръка (искам прошка от Яворов). Надявам се, че невинният цвят на роклята няма да възпрепятства разпознаването на скандалната дама, изложила ни като Мисис България на световния форум за миски през 2014-а. Варненката, с впечатляваща гръдна обиколка, която развява като пошъл моден аксесоар, абсолютно предвидимо е избрала облепени с многобройни блестящи стъкълца допълнения към тоалета си - обувки, очила, чанта и обеци.

В ролята на по-голямата сестра, подправила коремната си преса с треси*, е Анн Джи. Макар и само гост на бала - парад на мъжката суета, дамата не загуби време, а стимулира гости и състезаващи се, демонстрирайки впечатляващи коремни мускули. Спортните дрешки и белите кецове са комбинирани с много спортна злоба и палаво настроение.

(*треси - допълнителни редове от коса, които се поставят с цел удължаване и придаване на обем на прическата.)

Като дама на вечерта и една от водещите на конкурса се изяви Деси Цонева.

Облечена в кичозен тоалет и загубила контрол над поза и мимика, младата дама се нуждае от спешни консултации с баба си Анахид. Има доста хляб да изяде, както се казва, докато се научи как да не попада в подобни смешни ситуации.

И ако мислите, че тези кадри, олицетворяващи роднинска гордост от изпращане на абитуриенти, не се вписват в събитието, грешите!

Това са реални кадри с гости на вечерта, чиято самоличност и тоалети няма да коментирам.

И така, не се сърдете на зрелостниците за тоалетите и мурафетите. Животът ни е абитуриентски бал, както пееха „Абсурд“, та и конкурсите ни така.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл